Thuis Over ons

Foc Communication CO.,LTD Kwaliteitscontrole

Wij zeer gelukkig met kwaliteit en het snelle verschepen. Dank en wij hopen om een lange samenwerking te hebben.

—— Frankie

FOC-de Mededeling Co., Ltd is een groot bedrijf. Wij hebben de beste ervaring kopend van hen!

—— Danny

Zeer snelle levering, de uitstekende dienst, zijn wij tevreden met het. Hoogst adviseer.

—— ANDY

Professionele producten en de professionele dienst. A great deal.

—— Adam

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

FOC-de MEDEDELING Co., Ltd controleert strikt kwaliteit van vezel optische splitser en koorden van het vezel de optische flard in de elke procedure. Wij produceren hen die aan de internationale normen voldoen. Van materiële kwaliteitscontrole, toebehorenkwaliteitscontrole, materiaalkwaliteitscontrole, materiaalaanpassing, etc. gebeëindigd procesqc, - productenqc. Wij zorgen ervoor om elk splitser en flardkoord te testen alvorens te verschepen.

 

Wij hebben opstelling het strikte kwaliteitsbewakingssysteem, met inbegrip van buitenleveranciersbeheer, binnen grondstoffenkwaliteitscontrole, de kwaliteitscontrole van het productieproces en geëindigd - productenkwaliteitscontrole. Wij hebben professionele kwaliteitsingenieur om de kwaliteit te volgen te inspecteren en te controleren, kwaliteit te verzekeren om de kosten om te herwerken of afval te minimaliseren en klantentevredenheid met de producten te maximaliseren.

 

Kwaliteitsnormen

FOC-de MEDEDELING Co., Ltd zet, voert en handhaaft kwaliteitsbewakingssystemen op uit om kwaliteit in het productieproces van vezel optische producten te meten en te controleren. Wij werken met ingenieurs om kwaliteitsnormen voor koorden van het vezel de optische flard, vezelplc splitser vast te leggen en stellen de normen in documenten en processen voor het productieteam volgens op de internationale normen van vezel optische producten. En wij laten bedrijven toe om te ijveren voor internationaal - erkende kwaliteitserkenning.

 

Proces

Om internationale normen van vezel optische producten en industriële normen uit te voeren, ontwikkelen onze kwaliteitsingenieurs prestatiesmetingen en het melden van vereisten die kwaliteitsmetriek voor elk stadium van het productieproces van PLC splitser, koord van vezel het optische patc, vezel optische vlecht, vezel optische kabel etc. plaatsen. Wij creëren documentatie, zoals kwaliteitshandboeken en procedures, en stellen eisen ten aanzien van archiefbeheer, documentcontrole en controle van elektronische gegevens van inspectieprocessen vast. De kwaliteitsingenieurs werken met productiepersoneel om voorlichting van het belang van kwaliteit op te heffen en hen op te leiden in kwaliteitsprocedures. Wij steunen kwaliteitsinspecteurs en voorzien hen van de hulpmiddelen om kwaliteit op de productielijn te controleren.

 

Verbetering

De kwaliteitsingenieurs analyseren kwaliteitsproblemen om worteloorzaken te identificeren en correctieve actie uit te voeren. Wij treffen ook pro-actieve maatregelen, zoals het ontwikkelen van en het ten uitvoer leggen van voortdurende verbeteringprogramma's die productieprocessen en kwaliteitsbewakingssystemen van vezel optische producten behandelen. Het doel is de oorzaken van kwaliteitskwesties te elimineren en het risico van mislukking te verminderen.

 

Leveranciers

De kwaliteitsingenieurs werken met leden van de leveringsketen om de kwaliteit van grondstoffen te verzekeren, voldoen de componenten of de deelverzamelingen aan de kwaliteitsnormen van het bedrijf. Wij gaan met normen akkoord met leveranciers en voeren inspectieprocessen uit om inkomend materiaal te controleren. De ingenieurs controleren de kwaliteitsprestaties van leveranciers en voeren correctief en preventieve maatregelen uit om eender welke kwaliteitskwesties van vezel optische producten te behandelen.

 

Klantennadruk

De kwaliteitsnormen geven raad en de hulpmiddelen voor bedrijven die de vezel optische producten en diensten willen constant verzekeren voldoen aan de eisen van de klant, volgens de Internationale Organisatie voor Normalisatie. De monitor van kwaliteitsingenieurs koppelt van klanten terug om eender welke kwaliteitszorgen te identificeren en met klanten contact te leggen om eender welke kwesties op te lossen.

Certificaten
 • Foc Communication CO.,LTD

  Standaard:RoHS Certificate

  Aantal:WT06050589

  Uitgiftedatum:2011-06-20

  Vervaldatum:2012-06-19

  Scope / Range:Fiber Optic Adapter

  Uitgegeven door:Waltek Service(Dong Guan)Co., Ltd

 • Foc Communication CO.,LTD

  Standaard:Quality Inspection

  Aantal:Commission(2008)_QI147P

  Uitgiftedatum:2007-10-15

  Vervaldatum:2008-10-14

  Scope / Range:Optical Distribution Frame

  Uitgegeven door:Ministry of Information Industry(MII), P.R.China

 • Foc Communication CO.,LTD

  Standaard:RoHS Certificate

  Aantal:WT06050588

  Uitgiftedatum:2011-06-20

  Vervaldatum:2012-06-19

  Scope / Range:Fiber Optic Attenuator

  Uitgegeven door:Waltek Service(Dong Guan)Co., Ltd

 • Foc Communication CO.,LTD

  Standaard:Quality Inspection

  Aantal:Commission(2008)_QI147P

  Uitgiftedatum:2007-10-15

  Vervaldatum:2008-10-14

  Scope / Range:Optical Fiber Joint Closure

  Uitgegeven door:Ministry of Information Industry(MII), P.R.China

Contactgegevens
Foc Communication CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Lily

Tel.: 86-755-27767669

Fax: 86-755-27605063

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)