• De Naakte de Vezel Optische Adapter van Sc laat Snelle en Gemakkelijke Tijdelijke Verbindingen toe
 • De Naakte de Vezel Optische Adapter van Sc laat Snelle en Gemakkelijke Tijdelijke Verbindingen toe
De Naakte de Vezel Optische Adapter van Sc laat Snelle en Gemakkelijke Tijdelijke Verbindingen toe

De Naakte de Vezel Optische Adapter van Sc laat Snelle en Gemakkelijke Tijdelijke Verbindingen toe

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: FOCABLE
Certificering: RoHS Compliant, ISO Certificate
Modelnummer: Naakte Vezel Optische Adapter FC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100ST
Verpakking Details: 50PCS/Blister doos
Levering vermogen: 90000PCS/Month
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Kokermateriaal: Zirconiumdioxyde Ceramische Koker Adapter: FC, SC, ST, LC
Materiaal: Metaal, Plastiek -modus: singlemode, multimode
Hoog licht:

Fiber Optic kabeladapter plaatsen

,

glasvezel-adapter

Productomschrijving

De Naakte de Vezel Optische Adapter van Sc laat Snelle en Gemakkelijke Tijdelijke Verbindingen toe

 

De naakte vezeladapters verstrekken een eenvoudige en efficiënte manier te gebruiken unterminated vezels met commerciële vergaarbakken. Eenvoudig maakt de strook, en splijt uw vezel schoon en neemt in de naakte vezeladapter op. Zij worden geadviseerd voor de verbindingen van de machtsmeter, tijdelijke systeemreparaties of waar een snelle vezelverbinding wordt vereist.

 

De naakte Vezeladapters worden gebruikt als middel om naakte vezel met uw materiaal van de vezeloptica te verbinden. Deze adapters werden ontworpen met snelheid in mening, en worden traditioneel gebruikt voor de aansluitingen van de machtsmeter, tijdelijke reparaties, of snelle vezelverbindingen. Deze komen met een laag toevoegingsverlies en hoog - kwaliteitspoetsmiddel.

 

 

De naakte Vezeladapters laten snelle en gemakkelijke tijdelijke verbindingen van single-mode en multimode vezels toe.

 • Tijdelijke verbindingen voor multimode en single-mode vezels
 • FC, de schakelaars van Sc, van SMA en ST beschikbaar voor multimode vezels
 • FC, de schakelaars van Sc en ST beschikbaar voor single-mode vezels
 • Kan vezelbuffers aanpassen met tot 900um-grootte

 

 

Eigenschappen

 • Verbind snel Vezels met uw Belangrijk Materiaal
 • Deze adapters zijn zeer nuttig om vezels met machtsmeters te verbinden, optische tijd-domein reflectometers (OTDRs) en een verscheidenheid van andere instrumenten, die functionele testen het in situ zonder het moeten toelaten een permanente schakelaar vastmaken.
 • Grote Precisie tot Vezel 900 µm
 • De naakte vezel wordt beveiligd op zijn plaats met een speciaal het schuimstootkussen van de precisiebesnoeiing om knik en verspreidings vrije verrichting te verzekeren, en herhaalbare metingen. De vezels met buffergrootte van zelfs 900 µm kunnen worden aangepast.
 • Single-mode en Multimode Adapteruitrustingen zijn ook Beschikbaar
 • Deze uitrustingen bevatten een één enkel adapterlichaam, een FC, Sc, en ST verwisselbare schakelaaruiteinden, een universele het koppelen koker voor snelle metalen kap-aan-metalen kap verbindingen en een vezeleinde om ervoor te zorgen dat de naakte gespleten vezels met de voorzijde van de schakelaarmetalen kap gelijk zijn. De pianodraden voor het schoonmaken van geblokkeerde metalen kappen zijn inbegrepen met alle adapters.

 

Toepassingen

 • Verbind kort met Lichtbronnen, Machtsmeters, OTDRs, Uitstervenverhouding Meters, en een verscheidenheid van ander materiaal om te testen en meting
 • De test unterminated vezel en vezelspoelen
 • Installatie en reparatie het werk

 

Werkende Instructie

 1. Als u bent unjacketed het gebruiken van de naakte vezeladapter met vezel, te werk gaat aan stap. Als u getelegrafeerde vezels gebruikt, strook minstens 3 duim van het buitenjasje van de kabel en opengewerkt de blootgestelde sterkteleden (gewoonlijk Kevlar-vezels dichtbij de gestripte rand).
 2. Strook een voldoende hoeveelheid buffer om voor vezeltoevoeging toe te staan. De lengte van gestripte buffer zou ongeveer 15 mm aan 20 mm moeten zijn.
 3. Maak de blootgestelde bekleding met aceton en/of isopropyl alcohol (reagensrang) schoon.
 4. a. Magnetische klem: De tik opent de magnetische klem. Duw door de gestripte vezel tot de stootblokken de vezel. Knip op dit punt weg gesloten de magnetische klem om de vezel op zijn plaats te houden.
 5. b. De lenteklem: Druk het buffer het vastklemmen mechanisme in met veerwerking en neem de gestripte vezel in het goedkeuringsgat op. Duw door de gestripte vezel tot de stootblokken de vezel. Geef op dit punt het buffer het vastklemmen mechanisme vrij, om de vezel op zijn plaats te houden.
 6. Gebruik een splijtende pen om de vezel aan het metalen kapeind zo dicht zacht te noteren mogelijk. (Zie Figuur 2) Nota: Als de vezelonderbrekingen tijdens het het noteren proces, het betekent dat de score te diep was, wat in een slecht gezicht van het vezeleind en hoge verliezen zal resulteren.
 7. Hef direct de genoteerde vezel op. De genoteerde vezel zou proper op het scorepunt moeten scheiden. Nota: Hef direct de altijd vezel op. Het nalaten zal dit te doen in een slecht gezicht van het vezeleind en hoge verliezen resulteren.
 8. Inspecteer het eindgezicht met een oog loupe en indien nodig, pas de vezel aan tot het gelijk is.
 9. De vezel is nu klaar voor gebruik. Neem de adapter in de vergaarbak van het optische testmateriaal op.

De Naakte de Vezel Optische Adapter van Sc laat Snelle en Gemakkelijke Tijdelijke Verbindingen toe 0

 

Naakte Vezel Optische Adapter, Naakte Optische Vezeladapter

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De Naakte de Vezel Optische Adapter van Sc laat Snelle en Gemakkelijke Tijdelijke Verbindingen toe kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.