Thuis Over ons

Dienst

China Foc Communication CO.,LTD certificaten
China Foc Communication CO.,LTD certificaten
Wij zeer gelukkig met kwaliteit en het snelle verschepen. Dank en wij hopen om een lange samenwerking te hebben.

—— Frankie

FOC-de Mededeling Co., Ltd is een groot bedrijf. Wij hebben de beste ervaring kopend van hen!

—— Danny

Zeer snelle levering, de uitstekende dienst, zijn wij tevreden met het. Hoogst adviseer.

—— ANDY

Professionele producten en de professionele dienst. A great deal.

—— Adam

Ik ben online Chatten Nu

Foc Communication CO.,LTD

1 2 3 4 5 6
Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD
Testen PLC splitsersschakelaars het assembleren

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : FOCABLE
Aantal werknemers : 50~60
Jaarlijkse omzet : 1500000-2000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 50% - 60%

FOC-de MEDEDELING Co., Ltd is een belangrijke fabrikant van vezel optische producten en wij streven ernaar om hoogste kwaliteitsproducten en de uitstekende dienst te verlenen.

 

Onze Voordelendienst

1. Gewaarborgde hoogte - kwaliteitsproducten. Alle die delen door FOC MEDEDELING Co., Ltd worden verkocht ontmoeten alle vervaardigingspecificaties en dragen één jaargarantie. Sommige aangepaste producten konden tot drie jaar dragen garantie. Wij testen elk stuk vezel optische producten vóór verzending om de flardkoorden ervoor te zorgen, PLC kunnen de Splitsers in uw systeem zonder problemen werken.

2. OEM en ODM de orde is facultatief.
Wij verstrekken Flardkoorden, PLC Splitsers FC aan LC/SC/ST-schakelaarspc/upc Simplexom3 0.9/2.0/3.0mm aangepaste lengten volgens uw vereisten, en passen beschikbare verpakking aan.

3. Om de tevredenheid van klanten te bereiken, stemmen wij zelfs ééndelige steekproeforde ermee in.

4. Snelle Reactie binnen 24hours. Om het even welk probleem, gelieve ons onmiddellijk te contacteren en wij zullen u antwoord onmiddellijk geven.

5.We zijn vervaardiging, fabriek, zodat hebben wij de capaciteit van massaproduktie en wij kunnen aan het klant dringende het verschepen verzoek voldoen.

 

Technische ondersteuning

Het grootste deel van onze FOC-MEDEDELING Co., Ltd producten keuren de geavanceerde technologie goed, en de productielijn is uitgerust allen met geavanceerde materiaal en instrumenten. Elk van onze arbeiders worden opgeleid en bekwaam.

En sommige van onze grondstof worden etc. ingevoerd uit Japan en de V.S., bijvoorbeeld, vezel optische metalen kap, optische vezel. Zo is de kwaliteit van de producten gewaarborgd.

 

Na de Verkoopdienst

Onze werkende team en verkoopteams kunnen de dienst van snelle en hoog rendementnaverkoop voor onze die producten waarborgen aan wereldwijd worden verkocht.

FOC-de MEDEDELING Co., Ltd heeft een volledige leveringsketen, wat de eisen van toebehoren waarborgen. Wij werken goed samen met leveranciers van de vezel de optische grondstof en wij hebben etc. ook voorraden van de belangrijkste delen van PLC spaanders, vezel optische metalen kappen, huisvesting. Wij kunnen productietijd en de tijd van de verzendingslevering gemakkelijk verkorten.

 

Lijndienst

Internationale Uitdrukkelijk: DHL, Fedex, UPS, TNT en EMS.
De verzendingen worden gewoonlijk geleverd in 1-3 werkdagen na ontvangen betaling en 1-3 dagen na ontving Portugal voor de VIP klanten. Veiligheid het verschepen en de snelle levering zullen aan de verzoeken van de klanten voldoen.
 

Contactgegevens
Foc Communication CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Lily

Tel.: +86-755-27767669

Fax: 86-755-27605063

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)