Foc Communication CO.,LTD

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Foc Communication CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Foc Communication CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Foc Communication CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Foc Communication CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Foc Communication CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China Foc Communication CO.,LTD Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: FOCABLE
Aantal werknemers: 50~60
Jaarlijkse omzet: 1500000-2000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

 

FOC-de MEDEDELING Co., Ltd is een high-tech onderneming die zich in R&D, vervaardiging en verkoop van vezel optisch producten en materiaal specialiseert. Wij worden gevestigd in Shenzhen, China. Wij hebben het team van professionele ingenieurs en managers die in vezel optische gebieden wijdden en wij groeien snel. De producten worden hoofdzakelijk etc. toegepast in telecommunicaties, de instrumenten, CATV, FTTX-netwerkbouw, Breed Gebiedsnetwerk, Lokaal Gebiedsnetwerk. Wij hebben de goede reputatie gewonnen en geworden de goede partners van die ondernemingen die zijn goed-ken in binnen- en buitenland.

 

Onze hoofdproducten zijn vezelplc splitser, koord van het vezel het optische flard, vezel optische vlecht, vezel optische adapter, vezel optische demper, FBT-koppeling, WDM, paneel van het vezel het optische flard, vezel optische gezamenlijke sluiting, vezelmedia convertor en de verwante vezel optische producten. Wij kunnen vezel optische producten leveren en verlenen de one-stop aankoopdienst. Wij kunnen OEM producten en de dienst ook verlenen. Wij zullen volledig volgens het verzoek van de klanten produceren. Wij hebben meer dan 50 geschoolde arbeiders in de productielijn en wij hebben professioneel overzee verkoopteam om contact ervoor te zorgen en efficiënt en efficiënt mee te delen.

 

Wij verstrekken constant hoogte - kwaliteitsproducten bij zeer concurrerende producten. Wij hebben optisch communicatie testmateriaal van overzee vooruitgegaan, aanbiedend klanten met betrouwbare producten met kwaliteitsborging. En wij hebben reeds zakelijke relatie met klanten van Oostelijk & Westelijk Europa, South&-Noord-Amerika, Centraal-Azië, Afrika etc. gevestigd.

 

De kwaliteit en de Diensten zijn altijd onze hoogste zorg. Sinds gevestigd, houdt ons bedrijf voortdurend het bedrijfsconcept Kwaliteit Eerste, Belangrijkste Klant, Voortdurende verbetering, die Beste nastreven. Wij begaan ook aan het verstrekken van de hoogte - de kwaliteitsproducten en de perfecte technische ondersteuning aan klanten, stellen de klantenvraag tevreden. Met belangrijke technologie, goede producten en de tevreden dienst, geloven wij kunnen een betere win-win zakelijke relatie samenwerken en van nu af aan en in tot stand brengen de toekomst.

Geschiedenis

FOC-de MEDEDELING Co., Ltd is op het gebied van vezel optische producten vele jaren geweest en wij zijn geëngageerd om de meest efficiënte oplossingen aan de laagste kosten voor elke klant te verstrekken.

 

FOC-de MEDEDELING Co., Ltd heeft een professioneel die team door hogere deskundigen op optisch communicatie gebied wordt opgericht. En wij hebben de geavanceerde technologieën en creëren eternally in technologieën van vezelplc splitser en andere passieve vezel optische componenten.

 

FOC-de MEDEDELING Co., Ltd is altijd toegewijd aan het verstrekken van hoogte - kwaliteit en lage kostenproducten en de bevredigende naverkoopdienst voor klanten wereldwijd om de snelle groei van FTTH-de marktvraag aan te passen. Wij hebben het geavanceerde productie het testen materiaal en verzegelend materiaal.

 

Wij leveren de beste producten en de beste diensten aan klanten. En wij wensen aan opstelling de goede samenwerking op lange termijn met klanten om een gouden toekomst te creëren.

 

Om het even welke vraag, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op uw nieuws.

 

Bedrijfsprincipe

Kwaliteit eerst

Belangrijkste klant

Voortdurende verbetering

Het nastreven van Beste

Dienst

FOC-de MEDEDELING Co., Ltd is een belangrijke fabrikant van vezel optische producten en wij streven ernaar om hoogste kwaliteitsproducten en de uitstekende dienst te verlenen.

 

Onze Voordelendienst

1. Gewaarborgde hoogte - kwaliteitsproducten. Alle die delen door FOC MEDEDELING Co., Ltd worden verkocht ontmoeten alle vervaardigingspecificaties en dragen één jaargarantie. Sommige aangepaste producten konden tot drie jaar dragen garantie. Wij testen elk stuk vezel optische producten vóór verzending om de flardkoorden ervoor te zorgen, PLC kunnen de Splitsers in uw systeem zonder problemen werken.

2. OEM en ODM de orde is facultatief.
Wij verstrekken Flardkoorden, PLC Splitsers FC aan LC/SC/ST-schakelaarspc/upc Simplexom3 0.9/2.0/3.0mm aangepaste lengten volgens uw vereisten, en passen beschikbare verpakking aan.

3. Om de tevredenheid van klanten te bereiken, stemmen wij zelfs ééndelige steekproeforde ermee in.

4. Snelle Reactie binnen 24hours. Om het even welk probleem, gelieve ons onmiddellijk te contacteren en wij zullen u antwoord onmiddellijk geven.

5.We zijn vervaardiging, fabriek, zodat hebben wij de capaciteit van massaproduktie en wij kunnen aan het klant dringende het verschepen verzoek voldoen.

 

Technische ondersteuning

Het grootste deel van onze FOC-MEDEDELING Co., Ltd producten keuren de geavanceerde technologie goed, en de productielijn is uitgerust allen met geavanceerde materiaal en instrumenten. Elk van onze arbeiders worden opgeleid en bekwaam.

En sommige van onze grondstof worden etc. ingevoerd uit Japan en de V.S., bijvoorbeeld, vezel optische metalen kap, optische vezel. Zo is de kwaliteit van de producten gewaarborgd.

 

Na de Verkoopdienst

Onze werkende team en verkoopteams kunnen de dienst van snelle en hoog rendementnaverkoop voor onze die producten waarborgen aan wereldwijd worden verkocht.

FOC-de MEDEDELING Co., Ltd heeft een volledige leveringsketen, wat de eisen van toebehoren waarborgen. Wij werken goed samen met leveranciers van de vezel de optische grondstof en wij hebben etc. ook voorraden van de belangrijkste delen van PLC spaanders, vezel optische metalen kappen, huisvesting. Wij kunnen productietijd en de tijd van de verzendingslevering gemakkelijk verkorten.

 

Lijndienst

Internationale Uitdrukkelijk: DHL, Fedex, UPS, TNT en EMS.
De verzendingen worden gewoonlijk geleverd in 1-3 werkdagen na ontvangen betaling en 1-3 dagen na ontving Portugal voor de VIP klanten. Veiligheid het verschepen en de snelle levering zullen aan de verzoeken van de klanten voldoen.
 

Ons Team

Wij hebben een professioneel team op het gebied van vezel optische producten.

 

Productieteam

FOC-de MEDEDELING Co., Ltd heeft een bekwaam en ervaren productieteam. De kopers bevestigen de punten, kwaliteit, productendetails, sturen de leveringsdatum en de leveringstermijnen dan ons Portugal als zij hebben, FOC-Mededeling Co., zal Ltd pi aan kopers uitgeven. Na dat, zullen wij de goederen voorbereiden. Eens klaar goederen, zullen wij schikken om de goederen volgens het verzoek uit te verschepen.

 

De productieafdeling zal productieplannen maken, zal de productietaken voltooien en zal ervoor zorgen om de goederen op tijd te leveren. Zodra de productieafdeling de orde ontving, zullen zij het materiaal voorbereiden en zullen de kabel volgens het verzoek snijden, zullen de schakelaar assembleren, zullen het toevoegingsverlies testen en zullen verlies terugkeren. De productieafdeling is ook verantwoordelijk voor de opleiding van de nieuwe arbeiders om geschoolde arbeiders te worden.

 

Kwaliteitscontroleteam

Elk van vezel optische producten moeten door vijf controles in het gehele productieproces gaan. Grondstof, productiekwaliteitscontrole, het willekeurige en controleren, verschijning die alvorens te verschepen controleren controleren één voor één controleren controleren.

 

De technische Dienst

Het technische team van FOC-MEDEDELING Co., Ltd is ervaren op het gebied van vezel de optische producten, de technische moeilijkheden tijdens de productie oplossen, het productiebedrag verbeteren en de technische ondersteuning aan klanten verstrekken.

 

De verkoopdienst

De verkoop zal verantwoordelijk voor productenverkoop zijn, zal de geschikte producten aan klanten adviseren, zal de markt openen, zal de details van orden bespreken, zal de orden tijdens productie volgen, zal de het volgen informatie aan klanten verstrekken en zal de naverkoopdienst aan klanten verlenen. Onze verkoop verkocht onze vezel optische producten aan meer dan 20 landen. Wij hebben met klanten zeer goed samengewerkt en de uitstekende dienst verleend. Wij werkten zeer goed samen.