Thuis

Foc Communication CO.,LTD

Van goede kwaliteit Fiber Optic Beëindiging Box voor verkoop
Van goede kwaliteit Fiber Optic Beëindiging Box voor verkoop
Wij zeer gelukkig met kwaliteit en het snelle verschepen. Dank en wij hopen om een lange samenwerking te hebben.

—— Frankie

FOC-de Mededeling Co., Ltd is een groot bedrijf. Wij hebben de beste ervaring kopend van hen!

—— Danny

Zeer snelle levering, de uitstekende dienst, zijn wij tevreden met het. Hoogst adviseer.

—— ANDY

Professionele producten en de professionele dienst. A great deal.

—— Adam

Ik ben online Chatten Nu

Foc Communication CO.,LTD

1 2 3 4 5 6
Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD
Testen PLC splitsersschakelaars het assembleren

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : FOCABLE
Aantal werknemers : 50~60
Jaarlijkse omzet : 1500000-2000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 50% - 60%

 

FOC-de MEDEDELING Co., Ltd is een high-tech onderneming die zich in R&D, vervaardiging en verkoop van vezel optisch producten en materiaal specialiseert. Wij worden gevestigd in Shenzhen, China. Wij hebben het team van professionele ingenieurs en managers die in vezel optische gebieden wijdden en wij groeien snel. De producten worden hoofdzakelijk etc. toegepast in telecommunicaties, de instrumenten, CATV, FTTX-netwerkbouw, Breed Gebiedsnetwerk, Lokaal Gebiedsnetwerk. Wij hebben de goede reputatie gewonnen en geworden de goede partners van die ondernemingen die zijn goed-ken in binnen- en buitenland.

 

Onze hoofdproducten zijn vezelplc splitser, koord van het vezel het optische flard, vezel optische vlecht, vezel optische adapter, vezel optische demper, FBT-koppeling, WDM, paneel van het vezel het optische flard, vezel optische gezamenlijke sluiting, vezelmedia convertor en de verwante vezel optische producten. Wij kunnen vezel optische producten leveren en verlenen de one-stop aankoopdienst. Wij kunnen OEM producten en de dienst ook verlenen. Wij zullen volledig volgens het verzoek van de klanten produceren. Wij hebben meer dan 50 geschoolde arbeiders in de productielijn en wij hebben professioneel overzee verkoopteam om contact ervoor te zorgen en efficiënt en efficiënt mee te delen.

 

Wij verstrekken constant hoogte - kwaliteitsproducten bij zeer concurrerende producten. Wij hebben optisch communicatie testmateriaal van overzee vooruitgegaan, aanbiedend klanten met betrouwbare producten met kwaliteitsborging. En wij hebben reeds zakelijke relatie met klanten van Oostelijk & Westelijk Europa, South&-Noord-Amerika, Centraal-Azië, Afrika etc. gevestigd.

 

De kwaliteit en de Diensten zijn altijd onze hoogste zorg. Sinds gevestigd, houdt ons bedrijf voortdurend het bedrijfsconcept Kwaliteit Eerste, Belangrijkste Klant, Voortdurende verbetering, die Beste nastreven. Wij begaan ook aan het verstrekken van de hoogte - de kwaliteitsproducten en de perfecte technische ondersteuning aan klanten, stellen de klantenvraag tevreden. Met belangrijke technologie, goede producten en de tevreden dienst, geloven wij kunnen een betere win-win zakelijke relatie samenwerken en van nu af aan en in tot stand brengen de toekomst.

Contactgegevens
Foc Communication CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Lily

Tel.: 86-755-27767669

Fax: 86-755-27605063

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)