Images
  • Foc Communication CO.,LTD fabriek productielijn
  • Foc Communication CO.,LTD fabriek productielijn
  • Foc Communication CO.,LTD fabriek productielijn
  • Foc Communication CO.,LTD fabriek productielijn
lopende band

FOC-de MEDEDELING Co., Ltd heeft een bekwaam en ervaren productieteam.

De kopers bevestigen de punten, kwaliteit, productendetails, sturen de leveringsdatum en de leveringstermijnen dan ons Portugal als zij hebben, FOC-Mededeling Co., zal Ltd pi aan kopers uitgeven. Na dat, zullen wij de goederen voorbereiden. Eens klaar goederen, zullen wij schikken om de goederen volgens het verzoek uit te verschepen.

 

De productieafdeling zal productieplannen maken, zal de productietaken voltooien en zal ervoor zorgen om de goederen op tijd te leveren.

Zodra de productieafdeling de orde ontving, zullen zij het materiaal voorbereiden en zullen de kabel volgens het verzoek snijden, zullen de schakelaar assembleren, zullen het toevoegingsverlies testen en zullen verlies terugkeren. De productieafdeling is ook verantwoordelijk voor de opleiding van de nieuwe arbeiders om geschoolde arbeiders te worden.

OEM / ODM

OEM en ODM de orde is facultatief.
Wij verstrekken Flardkoorden, PLC Splitsers FC aan LC/SC/ST-schakelaarspc/upc Simplexom3 0.9/2.0/3.0mm aangepaste lengten volgens uw vereisten, en passen beschikbare verpakking aan.

Wij heten klanten welkom om tot de OEM en ODM producten opdracht te geven. Wij produceren altijd de vezel optische producten vanaf het verzoek van de klant. De tekening van producten of de steekproeven naar gelieve te verzenden ons. Dan zullen wij de speciale orde voor u maken en zullen betere oplossingen voor u verstrekken.

R & D

FOC-de MEDEDELING Co., Ltd onderzoek en ontwikkelt de optische producten van de nieuwe technologievezel. Wij hebben het productiemateriaal verbeterd en het maandelijkse productiebedrag verhoogd.